Köpa sälja guld Huddinge

Högdalens Guldsmed

Vill du köpa och sälja guld i Huddinge? Sälj guld till ett bra och lönsamt pris till Högdalens Guldsmed. Vi säljer och köper med både kontant och konto. Välkommen till Högdalens Guldsmed!

Vad vi gör

Tjänster inom guld och smycken

juvelare som reparerar en ring i guld

Reparationer

Guld är bestående, men daglig användning sliter på smycken. Exempelvis slits låset på armband som används ofta och till slut kan länken gå av. Vi utför alltifrån fattningsarbeten till puts och rengöring. Som tur är så kan du reparera dina ägodelar, men även köpa eller sälja guld hos oss.

verktyg för att designa smycken i guld. sälja köpa guld

Egen design

Drömmer du om ett unikt smycke? Kontakta oss redan idag! Vi tillverkar smycken efter dina önskemål, skapat just för dig. Välj bland ädelstenar, om det ska vara vitt guld, rött guld eller kanske i silver. Valmöjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter stopp! Kom till oss när du ska köpa och sälja guld i Huddinge.

Sälja guld Tyresö Köpa guld Tyresö

juvelare som arbetar med guldsmycke

Omarbetning

Är smycket reparerat vid ett flertal tillfällen kan det ibland vara bäst att istället omarbeta guldsmycket. Detta är givetvis något vi kan hjälpa dig med. Vi kan exempelvis göra om ringar till hängsmycken, ändra ringstorlek eller ta bort gravyr. Hör gärna av dig till oss för mer information om omarbetning, eller om du vill köpa och sälja guld.

Vi hjälper dig att köpa och sälja guld i Huddinge

Behöver du köpa och sälja guld i Huddinge? Kanske en guldring, ett halsband, eller något annat guldsmycke? Kommer du till oss på Högdalens Guldsmed så ska du känna dig säker, eftersom ditt förtroende till oss är vår främsta prioritet. Vi har lång erfarenhet av att hantera guldaffärer och är dedikerade till att erbjuda våra kunder en trygg och professionell upplevelse när du vill köpa eller sälja guld!

Kanske ligger det en gammal ring i byrålådan och dammar? Skulle du vilja sälja ditt guld men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Då har du hittat helt rätt! Vi är din guldsmed som hjälper dig att både köpa och sälja guld i Huddinge till de bästa priserna. Samt så erbjuder vi transparenta priser och är alltid noggranna när vi ska värdera ditt guld.

Förutom detta så har vi även egen tillverkning och formgivning i butikens verkstad. Detta betyder att vi kan fixa ett personligt och speciellt guldsmycke till dig, eller dina nära och kära. Unika smycken skapas i samspel med kundernas önskemål och vår gedigna kunskap. Välkommen till oss!

Sälja guld Tyresö Köpa guld Tyresö

Vanliga frågor

Vilka är Högdalens Guld?

Högdalens Guldsmed grundades 1987 och har sedan dess med sin breda erfarenhet och stora kunskap arbetat inom branschen både vad gäller tillverkning, formgivning men även köp och sälj. Vi har en trogen kundkrets och arbetar med ett stort fokus på kundnöjdhet.

Kan ni hjälpa mig att sälja eller köpa guld på Huddinge?

Vi hjälper våra kunder som letar efter en expert som kan hjälpa till med att köpa och sälja guld på Huddinge. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Kan ni reparera eller omforma äldre smycken?

Det kan vi! Kom in till oss så ska vi se vad vi kan göra för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återuppliva ditt smyckes skönhet och värde.

Vad vi erbjuder

Våra priser på guld

Kontant
425:-


Inbyte/Omarbetning
448:-

Kontant
548:-

Inbyte/Omarbetning
585:-

Kontant
560:-

Inbyte/Omarbetning
592:-

Kontant
658:-

Inbyte/Omarbetning
688:-

Kontant
669:-

Inbyte/Omarbetning
692:-

Kontant

730:-

Inbyte/Omarbetning
794:-

Kontant
782:-

Platina
302:-

Tandguld
Från 344:- till 450:-

Guldmynt
590

Silver
Från 4.20:- Till 7.00:-

Sälja guld Tyresö Köpa guld Tyresö

Om oss

Högdalens Guldsmed - Redo att köpa och sälja guld i Huddinge?

guldplattor. sälja köpa guld

Vi är redo att hjälpa dig med att köpa och sälja guld i Huddinge! Högdalens Guldsmed tillverkar smycken efter dina önskemål samt så köper vi även ditt guld. Oavsett om du vill sälja eller investera dina pengar i guld, så är vi här för att göra processen smidig och trygg. Vårt fokus är att erbjuda bästa möjliga service och ett sortiment av högsta kvalitet både vad gäller begagnade varor men även guldsmedsarbeten vi själva utför.

Behöver du lite nya idéer och är på jakt efter inspiration eller har du hittat just det där smycket som du inte trodde fanns? Oavsett vilket är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Och du, kom gärna förbi oss i butiken.

  • Är du osäker? Eller har funderingar kring ditt eller vårt guld, kontakta oss så ser vi till att svara på alla dina frågor!

Vi vänder oss till kunder i hela Stockholm. Bland annat Farsta, Huddinge, Tyresö, Södermalm och Nacka.

Väljer du att sälja guld över disk i vår butik nära Huddinge får du pengarna utbetalda antingen med kontant eller insatta direkt på ditt konto.

Kontakta oss

Hör av dig om du vill köpa eller sälja guld i Huddinge

Funderar du på att köpa eller sälja guld i Huddinge? Eller har du frågor kring något specifikt smycke? Tveka inte att kontakta oss! Du är varmt välkommen att höra av dig till oss antingen via vårt kontaktformulär eller telefon så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter finner du här nedan:

Ring

08-86 68 95

Maila

Mail via formulär

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00

Kontakt