Sälja guld Stockholm

Högdalens Guldsmed

Funderar du på att sälja guld i Stockholm? Välkommen in till oss! Vi är en pålitlig och trygg guldsmed som ger dig rättvisa priser. Kontakta oss för en smidig guldaffär i Stockholm!

Köpa guld Huddinge Sälja guld Huddinge

Vad vi gör
Tjänster inom guld och smycken
juvelare som reparerar en ring i guld

Reparationer

Guld är bestående, men daglig användning sliter på smycken. Exempelvis slits låset på armband som används ofta och till slut kan länken gå av. Vi utför alltifrån fattningsarbeten till puts och rengöring. Som tur är så kan du reparera dina ägodelar, men även köpa eller sälja guld i Stockholm.

verktyg för att designa smycken i guld. sälja köpa guld

Egen design

Drömmer du om ett unikt smycke? Kontakta oss redan idag! Vi tillverkar smycken efter dina önskemål, skapat just för dig. Välj bland ädelstenar, om det ska vara vitt guld, rött guld eller kanske i silver. Valmöjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter stopp! Kom till oss när du ska köpa och sälja guld i Stockholm.

juvelare som arbetar med guldsmycke

Omarbetning

Är smycket reparerat vid ett flertal tillfällen kan det ibland vara bäst att istället omarbeta guldsmycket. Detta är givetvis något vi kan hjälpa dig med. Vi kan exempelvis göra om ringar till hängsmycken, ändra ringstorlek eller ta bort gravyr. Hör gärna av dig till oss för mer information om omarbetning, eller om du vill köpa och sälja guld.

Köpa guld Huddinge Sälja guld Huddinge

Din partner för att sälja guld i Stockholm

Kommer du till oss på Högdalens Guldsmed med ditt guld värderar vi det åt dig direkt över disken utan värderingsavgift. Säljer du guldet till oss får du dessutom omedelbar utbetalning. Ingen frakt och ingen risk! Oavsett om du har gamla smycken eller andra guldobjekt du vill sälja, är vi här för att ge dig den högsta värderingen och den bästa servicen.

Skulle du vilja sälja ditt guld men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Då har du hittat helt rätt! Vi är din guldsmed som hjälper dig att både köpa och sälja guld i Stockholm till de bästa priserna.

Med över 30 års erfarenhet har vi även egen tillverkning och formgivning i butikens verkstad. Vi har en trogen kundkrets. Unika smycken skapas i samspel med kundernas önskemål och vår gedigna kunskap. Välkommen till vår butik när du vill sälja guld i Stockholm och få ut mesta möjliga värde för dina ägodelar.

Vanliga frågor

Vilka är Högdalens Guld?

Högdalens Guldsmed grundades 1987 och har sedan dess med sin breda erfarenhet och stora kunskap arbetat inom branschen både vad gäller tillverkning, formgivning men att köpa och sälja guld i Stockholm. Vi har en trogen kundkrets och arbetar med ett stort fokus på kundnöjdhet.

Kan ni hjälpa mig att köpa eller sälja guld i Stockholm?

Vi hjälper våra kunder som letar efter en expert som kan hjälpa till med att köpa och sälja guld i Stockholm. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Varför skall jag sälja mitt guld till Högdalens Guldsmed?

Säljer du till guld till oss får du marknadens bästa priser utan dyra tillägg och mellanhänder och vi garanterar att göra vårt yttersta för att ni ska bli nöjda.

Vad vi erbjuder

Våra priser på guld

Kontant
425:-


Inbyte/Omarbetning
448:-

Kontant
548:-

Inbyte/Omarbetning
585:-

Kontant
560:-

Inbyte/Omarbetning
592:-

Kontant
658:-

Inbyte/Omarbetning
688:-

Kontant
669:-

Inbyte/Omarbetning
692:-

Kontant

730:-

Inbyte/Omarbetning
794:-

Kontant
782:-

Platina
302:-

Tandguld
Från 344:- till 450:-

Guldmynt
590

Silver
Från 4.20:- Till 7.00:-

Köpa guld Huddinge Sälja guld Huddinge

Om oss

Högdalens Guldsmed - Första stopp för att sälja guld i Stockholm

guldplattor. sälja köpa guld

Vi på Högdalens Guldsmed tillverkar smycken efter dina önskemål samt så kan du köpa och sälja guld i Stockholm. Hos oss hittar du alltifrån guldklockor till guldhalsband och ringar. Vårt fokus är att erbjuda bästa möjliga service och ett sortiment av högsta kvalitet, både vad gäller begagnade varor men även guldsmedsarbeten vi själva utför.

Behöver du lite nya idéer och är på jakt efter inspiration eller har du hittat just det där smycket som du inte trodde fanns? Oavsett vilket är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Och du, kom gärna förbi oss i butiken.

  • Är du osäker? Eller har funderingar kring ditt eller vårt guld, kontakta oss så ser vi till att svara på alla dina frågor!

Vi vänder oss till kunder i hela Stockholm. Bland annat Farsta, Huddinge, Tyresö, Södermalm och Nacka.

Väljer du att sälja guld i vår butik i Stockholm så får du pengarna utbetalda antingen med kontant eller insatta direkt på ditt konto!

Köpa guld Huddinge Sälja guld Huddinge

Kontakta oss

Hör av dig när du vill sälja guld i Stockholm

Har du funderingar kring att sälja guld i Stockholm? Eller har du frågor om ett specifikt smycke, reparationer eller något annat? Tveka då inte att höra av dig till oss! Vi står redo att svara på dina frågor och ger dig alltid tydliga svar. Du kan antingen kontakta oss via vårt kontaktformulär eller telefon så hjälper vi dig. Våra kontaktuppgifter finner du här nedan:

Ring

08-86 68 95

Maila

Mail via formulär

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00

Kontakt